Proširenje asortimana

Novi proizvod: Slivničko dno Ø630

12.10.2023 10:18:17
Peštan slivničko dno

Poslednji lansiran Peštan proizvod slivničko dno Ø630 predstavlja dopunu postojećem asortimanu slivničkog dna Ø315 i Ø400.

Kako bi ispoštovali sve zahtjeve i potrebe svojih korisnika, u kompaniji Peštan trude se da konstantno unapređuju već postojeće, ali i lansiraju nove proizvode.

Poslednji lansiran Peštan proizvod slivničko dno Ø630 predstavlja dopunu postojećem asortimanu slivničkog dna Ø315 i Ø400.

Novi proizvod: Slivničko dno  Ø630

Prednosti novog proizvoda su sljedeće:

  • Ojačana rebra dizajnirana da pored vizuelnog efekta imaju i veću čvrstinu.
  • Kuke za kačenje/spuštanje šahte u iskopanu rupu/kanal su projektovane da budu pouzdane jer imaju ojačanje sa gornje strane gde bi se sajla ili kanap kačili tako da bez problema, ove kuke, mogu izdržati težinu šahte prilikom spuštanja.
  • Konus na vrhu slivničkog dna je prilagođen korugovanoj cijevi jer se nakon pozicioniranja iste na vrh slivničkog dna može izvršiti jednostavno varenje sa dobro pozicioniranim varom.
  • GRIP na određenim modelima na kojima ga je tehnički bilo moguće projektovati, služi za bolji oslonac ukoliko se majstor održavanja spušta u šahtu, i samim tim, GRIP sprečava proklizavanje obuće.
  • Na dnu svake od ovih šahti postoji mogućnost postavljanja čepa, isključivo po želji kupca, za šta su projektovani unapred ulazi za šrafove.
  • Rebra sa donje strane slivničkog dna služe kao strukturalno ojačanje šahte prilikom opterećenja, kako zemlje sa svih strana, tako i osobe koja ce kasnije u toku eksploatacije servisirati odvode, spuštajući se u samu šahtu.

NOVI PROIZVOD: SLIVNIČKO DNO  Ø630

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezivanje direktno sa glatkom cijevi

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezivanje reducirom

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezivanje sa korugovanom cijevi

Dostupni prečnici su: sabirno dno Ø630/Ø315 i sabirno dno Ø630/Ø200, prolazno dno Ø630/Ø315 i prolazno dno Ø630/Ø200.

PODIJELI:
TAGOVI: slivničko dno peštan šaht

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina