Razmišljate da napravite kupatilo u potkrovlju?

22.03.2022 09:08:00
Peštan rješenja za kupatila

Peštan rješenja za kupatilo vam nude pouzdana rješenja koja traju i predstavljaju savršeni sklad tehnike i estetike

Peštan rješenja za kupatilo vam nude pouzdana rješenja koja traju i predstavljaju savršeni sklad tehnike i estetike

Prilikom uređenja kupatila treba da imamo na umu da je to prostor za opuštanje, prijatnu intimu i uživanje, a nikako izvor briga. Stoga ovo okruženje koje svakodnevno posjećujemo treba da izgleda u skladu sa našom prirodom, karakterom i načinom života. Estetski primamljivo kupatilo koje kombinuje materijale i boje koje volimo može napraviti značajnu razliku u osećaju koji doživljavamo prilikom dnevnih rutina u ovom prostoru.

Peštan vam savjetuje da na prvo mjesto stavite funkcionalnost prije svega.

Ukoliko razmišljate da napravite kupatilo u potkrovlju najprije je potrebno da odradite mjerenje, provjerite bezbjednost, blizinu instaliranog vodovoda, troškove ukoliko su vam potrebne vodoinstalaterske usluge i na kraju tek dolaze izbor sanitarija, boja odnosno dizajn.

Mnogo je izazova i svakako da treba voditi računa o izolaciji, izboru uređaja, postavljanju kade ili tuš kabine što zbog težine, ali i visine samog kupatila, kosina, zatim odabiru vrata, umivaonika itd.

Budite kreativni i ne dozvolite da vas sve ovo obeshrabri. Igrajte se nijansama, birajte svijetle boje ukoliko je prostor mali, tuš kabinu jer zauzima manje mesta, FIT ugradne vodokotliće i nadgradne lavaboe koji ne zauzimaju puno mesta.  Iako vam se možda čini da je za uređenje kupatila potrebno malo više truda i rada, ne zaboravite da će to biti vaša oaza za uživanje i potrudite se da tako i izgleda.

Funkcioniše baš kao što izgleda - Peštan rješenja za kupatilo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina