Routing: Izrada mini hidroelektrana sa analizom i izradom varijantnih idejnih rješenja

24.01.2022 08:00:05

Od samih svojih početaka preduzeće Routing d.o.o. Banja Luka profilisalo se u izradi mini hidroelektrana za koje vrše detaljnu analizu i izradu varijantnih idejnih rješenja

Od samih svojih početaka preduzeće Routing d.o.o. Banja Luka profilisalo se u izradi mini hidroelektrana za koje vrše detaljnu analizu i izradu varijantnih idejnih rješenja, te izradu preciznog glavnog projekta sa kvalitetnim predmjerom i predračunom kompletnih radova. Na ovaj način investitor, bilo da je u pitanju javni ili privatni naručilac, dobija kompletan uvid u investiciju, fukcionalan i ekonomičan objekat, a izvođači sve neophodne podatke za izvođenje radova.

Osim ovih objekata izradili su i veliki broj projekata obaloutvrda, regulacije vodotoka, nasipa, kanala, ustava, crpnih stanica, cjevovoda, uređaja za pročišćavanje, te elaborata održavanja i čišćenja vodotoka. Kao partner i savjetnik klijentima nudimo cjelokupnu uslugu, od izrade preliminarnih analiza, planova i procjena, preko projektovanja do vođenja cjelokupnog projekta do upotrebne dozvole.

Routing vašu viziju pretvara u stvarnost!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina