Drvna građa egzota u Conty plusu

21.06.2022 08:03:05
Conty plus egzota

Egzotična građa iz Afrike, Azije ili Amerike

“Uz domaću građu od europskih vrsta drveta lagerski nudimo egzotičnu građu teak, sapelli, iroko i okoume u debljinama od 24mm do 80mm. Prema zahtjevu u mogućnosti smo ponuditi i druge vrste tropskog drveta podrijetlom iz Afrike, Azije ili južne Amerike”, poručuju iz Conty plusa.

Vrste drveta podrijetlom iz tih dijelova svijeta izuzetno su otporne i zadržavaju dobra fizička svojstva i u izuzetno vlažnim uvjetima. To omogućava njihovo korištenje u brodogradnji, za izradu raznih vrsta deckinga ili pak vrtnog namještaja bez ikakve potrebe za nekim specijalnim tretiranjem drveta.

Njihova struktura i boja čine egzotične vrste drveta posebno atraktivnima, a njihova fizička svojstva omogućuju njihovu široku primjenu. Afričke vrste su posebno atraktivne zbog svoje upečatljive boje i strukture, te se koriste u situacijama gdje je izgled presudan, kao npr. proizvodnji namještaja, uređenju brodskih interijera ili pak za izradu glazbenih instrumenata.

Za više informacija posjetite izložbeni salon Conty plus-a (Bačići 14A) ili pozovite +387 33 465 663.

PODIJELI:
TAGOVI: Conty plus drvna građa egzota

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina