MDF ploča

Falco Mirror Matt

03.08.2023 09:00:59
Falco Mirror Matt Conty plus

Posjetite Conty plus i saznajte sve o novoj proizvodnoj liniji Mirror Matt

Falco je lansirao novu liniju proizvoda Mirror matt, pružajući dostojni komplementarni proizvod liniji Mirror Gloss. Najsuvremenija ploča daje profinjenu notu svakom projektu, razbuđujući prostor svojim gracioznim izgledom i ugodnom taktilnošću.

Mirror Matt je MDF ploča oplemenjena folijom s anti-fingerprint tehnologijom protiv otisaka prstiju s prednje strane, s istim dizajnom i pearl strukturom s druge strane. Proizvod se isporučuje sa zaštitnom folijom na prednjoj strani koju krajnji korisnik treba ukloniti tek nakon montaže.

Homogena, čvrsta površina otporna na otiske prstiju je dugotrajna, ima visoku kemijsku i toplinsku stabilnost te se lako čisti neabrazivnim sredstvima za čišćenje. Mirror Mat MDF ploče mogu se oblikovati uobičajenim pilama i normalno obrubiti na standardnim rubnim trakama.

Tehničke karakteristike

Dimenzija

2655 × 2100 mm, 2800 × 2100 mm

Debljina

18 mm

 

Više informacija potražite u katalogu ili posjetite izložbeni salon Conty plus-a na adresi Bačići 14A svakim radnim danom od 08:00h do 16:30h i subotom od 08:00h do 13:00h, i realizujte Ideje za Vaš namještaj.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina