Soft Touch paneli

Soft Touch paneli iz Conty plus-a

22.12.2022 08:45:19
Conty plus Soft Touch MDF

Dok se budete upoznavali sa Soft Touch bojama i njegovim baršunastim dodirom otkriti ćete glamuroznu jednostavnost dizajna i pronaći idealna dizajnerska rješenja

Soft Touch paneli su ploče srednje gustine obložene kvalitetnim MDF-om ili iveralom sa širokim spektrom dezena i boja, proizvedene naprednom tehnologijom sa svilenkastom površinom i izgledom pastelne boje, sa visokim sjajem i otpornošću na ogrebotine.

Dok se budete upoznavali sa Soft Touch bojama i njegovim baršunastim dodirom otkriti ćete glamuroznu jednostavnost dizajna i pronaći idealna dizajnerska rješenja.

MDF jednostrano oplemenjen PVC folijom super mat strukture i sa pozadinom oplemenjenom bijelom melaminskom folijom. Uz Soft Touch lagerski su dostupni kameni i metalni dekori u matu i visokom sjaju. Uz sve navedeno u ponudi su i MDF ploče obostrano oplemenjene dekorativnom folijom i to Crna 723 Soft Touch, 382 Bella Gold, 394 Picasso Inox i 395 Picasso Gold.

Za više informacija posjetite izložbeni salon Conty plus-a (Bačići 14A) ili pozovite +387 33 465 663.

PODIJELI:
TAGOVI: Conty plus Soft Touch

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina