Njemačka pouzdanost

Sudoperi i pipe iz Conty plus-a

11.05.2023 09:47:56
Conty plus sudoperi i pipe

Posjetite Conty plus i odaberite povjerenje i kvalitet

Blanco sudoperi

Već više od 90 godina, BLANCO nagrađuje svoje kupce kvalitetom i njemačkom pouzdanošću koja je poznata i cijenjena svugdje u svijetu. Sve kreće od izbora materijala – Silgranit™, Keramika PuraPlus™, Inox 18/10, proizvodnih metoda, razvoja, isporuke te službe za korisnike. Stalna poboljšanja, intenzivna istraživanja, održive aktivnosti te certificirani sustav osiguranja kvalitete, su ključni zadaci koje BLANCO usavršava iz dana u dan za svoje kupce. Sudoperi od plemenitog čelika i Silgranit™-a mogu se 100% reciklirati.

Blanco pipe

LIDER na tržištu pipa u Njemačkoj. BLANCO pipe su poznate po visokoj kvaliteti materijala i preciznoj proizvodnji te često osvajaju razne nagrade. Opsežni i česti pregledi osiguravaju konstantno visoki standard kvalitete. BLANCO dokazuje visok osjećaj odgovornosti prema našoj najvažnijoj namirnici – pitkoj vodi. Koristimo isključivo provjerene i kvalitetne materijale u svim dijelovima koji dolaze u kontakt s vodom, te provode samoinicijativna testiranja koje vrši DVGW (Institut Njemačke zdrastvene i tehničke udruge za plin i vodu).

Asil sudoperi

  • Prirodna čistoća aluminija
  • Skladna kombinacija elemenata
  • Jedinstvena kombinacija radijusa i površinska obrada
  • Šarolik izbor kapaciteta bazena- u potpunosti iskoristiv
  • Funkcionalnost dodatnog pribora- može se posebno naručiti
  • Sudoperi za standardnu ugradnju i ugradnju pod radnom pločom

Posjetite izložbeni salon Conty plus-a na adresi Bačići 14A svakim radnim danom od 08:00h do 16:30h i subotom od 08:00h do 13:00h, i realizujte Ideje za Vaš namještaj.

PODIJELI:
TAGOVI: Conty plus sudoperi pipe

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer