Niski troškovi rada i održavanja

Spremni da vam pomognu da unaprijedite svoje poslovanje

03.02.2023 09:34:39
Teknoxgroup CAT M315 bager

Uštedite vrijeme i novac uz CAT bager M315

Svestranost i mobilnost bagera točkaša omogućava vam da završite posao uz korištenje manjeg broja mašina i u kraćem vremenskom periodu. Idealni su za veliki broj poslova, kao što je čišćenje kanala ili održavanje puteva, koji zahtjevaju istovremeno kretanje i korištenje radnog alata. S obzirom da mogu postići brzinu do 37km/h, bageri točkaši mogu brzo preći sa jednog posla na drugi, minimalizujući potrebu za dodatnim transportnim sredstvom.

Teknoxgroup vam predstavlja CAT M315 bager na točkovima koji pruža vrhunske performanse za brže obavljanje posla. Uštedite vrijeme i novac uz niske troškove održavanja, duže servisne intervale. Kompaktni dizajn radijusa olakšava rad u okruženjima sa ograničenim prostorom.

Spremni da vam pomognu da unaprijedite svoje poslovanje, Cat bageri na točkovima nove generacije daju vam nove načine da obavite najveći dio posla po cijeni koja odgovara vašem poslovanju.

Potražite više informacija ovdje ili kontaktirajte Teknoxgroup.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina