Bageri od 36 tona napravljeni da se uklope u vaš posao

03.12.2021 09:30:16
Teknoxgroup BH CAT 336 336 GC

Teknoxgroup BH predstavlja CAT 336 & 336 GC, mašine koje postavljaju novi tempo za produktivnost i profit u vašem poslu

Teknoxgroup BH predstavlja CAT 336 & 336 GC, mašine koje postavljaju novi tempo za produktivnost i profit u vašem poslu.

Pomjeranje standarda naviše

Model 336 podiže letvicu za efikasnost i ekonomičnost goriva u ovoj klasi. Sa najvišim nivoom standardne fabričke tehnologije u industriji, novom kabinom fokusiranom na komfor rukovaoca, nižim troškovima goriva i održavanja, model 336 će postaviti novi tempo za produktivnost i profit u vašem poslu.

Pouzdani. Udobni. Produktivni.

Sistem goriva mašine 336 vam nudi idealan balans između pouzdanih performansi, osobina za produktivnost rukovaoca i smanjenja troškova. Cat 336 GC je pametan izbor za poslove koji zahtijevaju visoku pouzdanost, a performanse sa niskom cijenom radnog sata su prioriteti.

Cat 336 nudi najviši nivo standardne fabrički ugrađene tehnologije u industriji, uključujući Cat GRADE sa 2D, GRADE sa opcijom pomjeranja i korisno opterećenje (PAYLOAD).

Precizna kombinacija niže brzine motora i pritiska i protoka velike hidraulične pumpe omogućava produktivniji rad po jedinici goriva.

Produženi intervali održavanja povećavaju raspoloživost i smanjuju troškove.

Više dodatnih informacija potražite na web stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika