Požurite u LUK po svoj Vaillant plinski bojler!

22.01.2022 10:09:57
luk vaillant plinski bojler grijanje akcija

Odaberite Vaillant plinski bojler za zagrijavanje prostora i pripremu potrošne tople vode po super akcijskim cijenama u LUK poslovnicama.

Super ponuda u LUK poslovnicama!

Odaberite Vaillant plinski bojler za zagrijavanje prostora i pripremu potrošne tople vode po super akcijskim cijenama.

  • Visoka kvaliteta
  • Pouzdanost
  • Vrhunska udobnost

Požurite jer akcija traje do isteka zaliha!

Ponudu bojlera pogledajta na linku OVDJE

Podsjećamo, Vaillant je vodeći europski proizvođač i brand koji nudi energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljivim izvorima energije.

Proizvodni program obuhvaća visokoučinkovite plinske kondenzacijske uređaje za grijanje i pripremu tople vode, solarne sustave, dizalice topline, rekuperatore zraka, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klimauređaje, radijatore te kompletan program regulacije.

Vaillant svojim proizvodima i uslugama želi maksimizirati ugodu življenja i na taj način ponuditi najbolje održivo rješenje udobnosti za svoje ekološki osviještene korisnike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika