Spremite se za ljeto!

22.06.2022 09:29:55

Herbal Spa je kreirao posebne paketa kako bi bezbrižno dočekali ljeto.

Dočekajte sezonu godišnjih odmora u punom sjaju, jer Herbal Spa je za Vas pripremio posebne pakete. Kako bi Vaš odmor započeli uz maksimalnu relaksaciju, a u isto vrijeme pružili tijelu neophodnu njegu posjetite Herbal Spa.

Summer 1

Manikir i pedikir, Spa tretman lica i 2 lakiranja

Već je odavno poznato da su lijepi i njegovani nokti ruku obilježje svake dame. U vrijeme kada se nosi laganija i otvorena obuća pedikir je nešto što ne smijete propustiti. Neka Vaš izbor za manikir i pedikir bude Herbal Spa, osim relaksacije koju sami tretmani pružaju tu su i masažne stolice koje će doprinijeti dodatnom opuštanju. Za kraj nokte krasimo bojom laka po Vašoj želji.

Mnogo je faktora u ljetnim mjesecima koji štete zdravlju Vaše kože lica, ali Herbal Spa ima rješenje za Vas. Spa tretman lica je površinsko čišćenje koje Vašem licu daje potrebnu njegu i osvježenje u ovim toplim danima.

Summer 2

Refleksologija 30 minuta, masaža glave 30 minuta i tretman svijećama za uši

Ovaj paket je definicija odmora! Refleksologija stopala o kojoj već dugo pričamo kao najefikasnijoj metodi za rješavanje bolova uz mnoge dobrobiti za organizam je i idealno rješenje za odmor. Uz refleksologiju stopala, masaža glave će Vam pomoći da odlutate gdje god Vi poželite! Ovaj paket smo odlučili upotpuniti tretmanom sa svijećama za uši koja osim relaksacije donosi i zdravstvene benefite. Priuštite sebi bijeg od stvarnosti uz Summer 2!

Summer 3

Sheera cijele noge, cijele ruke i bikini zone

Sve žene znaju za muku zvanu depilacija, ali to može biti stvar prošlosti. Uz depilacije šećernom pastom Vaš godišnji odmor može proći i bez neželjenih dlačica. Sheera ili poznatija kao depilacija šećernom pastom je higijenska metoda uklanjanja dlačica, manje bolna od depilacije voskom uz dugotrajnije rezultate, sve to je čini pravim oružjem u borbi protiv dlačica. Odaberite Summer 3 za bezbrižan odmor i uživajte u omiljenim ljetnim haljinama.

Zakažite svoj termin već danas.

Rezervišite putem telefona:

CENTAR:

+387 33 529 656

NOVO SARAJEVO:

+387 33 615 935

ILIDŽA:

+387 33 763 400

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle