Euromelanoma

Postoji lakši način da ostaneš siguran na suncu

05.05.2023 08:58:48
Eurofarm besplatan pregled dermatovenerolog

Eurofarm vas poziva na besplatan pregled kod dermatovenerologa

Euromelanoma postoji kako bi promovisala i dijelila informacije o prevenciji raka kože, ranoj dijagnozi i liječenju. Ovu inicijativu vodi mreža evropskih dermatologa koji rade besplatno i velikodušno služe ovoj kampanji.

Bitno je spomenuti da je uloga samopregleda u ranoj dijagnozi karcinoma kože je vrlo važna. Karcinom kože je najčešći od svih karcinoma i njegov broj se rapidno povećava. Takođe, karcinom kože se najlakše izliječi ukoliko se dijagnostikuje i tretira na vrijeme.

“Zbog toga vas pozivamo vas da se odazovete besplatnim pregledima tokom ovogodišnje kampanje u Eurofarm Centru (Unitic)”, poručuju iz Eurofarma.

Eurofarm-Centar Poliklinika "PJ UNITIK” 16.05.2023.g. od 13h do 14h i 18.05.2023.g. od 13h do 14h, Dr Seana Bejtula, specijalista dermatovenerolog.

Ovogodišnja kampanja je kao i svake godine u cijeloj BiH, te se gradjani mole da pogledaju www.euromelanoma.eu kako bi izabrali grad i doktora, uključujući i Polikliniku Eurofarm.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle