ROWENTA Nova linija Premium Care za njegu vaše kose

14.06.2017 14:06:04

ROWENTA je lansirala novu liniju Premium Care za svakodnevno stiliziranje i istodobnu njegu vaše kose!

Premium Care

ROWENTA je lansirala novu liniju Premium Care aparata za svakodnevno stiliziranje i istodobnu njegu vaše kose! 

Novi rituali ljepote i užitka za kosu, iz Rowente!

Djevojke i žene imaju visoke standarde kada se radi o frizuri, i to s dobrim razlogom: one jednostavno žele najbolje moguće rezultate, bez rizika od oštećenja kose. Upravo to je razlog zašto je Rowenta kreirala Premium Care liniju – novu generaciju aparata koji će postati vaš dnevni saveznik kada se radi o doista fantastičnim frizurama iz kućne radionice!

Svi aparati iz Premium Care linije, koju čine rotirajuća četka, fenovi, pegle i uvijači za kosu, osiguravaju zdrave rezultate i brinu ponajprije o zaštiti vaše kose.

Stilizirajte vašu kosu i istodobno sačuvajte njen prirodni izgled i zdravlje!

U čemu je tajna? Napredna tehnologija iz kompanije ROWENTA® primjenjena na kompletan asortiman Premium Care proizvoda.

Svi aparati iz ove linije imaju oblogu od tzv. kašmir-keratina sa premazom arganovog ulja kako bi tokom upotrebe kosa ostala mekana, sjajna, te kako bi se sačuvala  prirodna vlažnost vlasi i spriječilo isušivanje i pucanje dlake. Zahvaljujući tome, distribucija toplote je ravnomjerna, što omogućava savršene rezultate i predstavlja tajnu stiliziranja. Funkcija jonizacije koja onemogućava naelektrisanost kose je dodatna karakteristika svih Premium Care aparata.

Stiliziranje kose svakog jutra je ritual ljepote koji povećava samopouzdanje tokom čitavog dana! Trend koji se ne mijenja i uvijek ostaje konstanta jeste zdrava i sjajna kosa, koja lepršajući prati svaki vaš korak. Nedavna ispitivanja su pokazala da pripadnice ljepšeg spola provode prosječno 2,5h sedmično stilizirajući svoju kosu – baš za njih Rowenta je kreirala najsavremenije fenove, pegle i uvijače za kosu, te rotirajuću četku, sa novim, originalnim i prepoznatljivim Premium Care logom, s kojim ćete se brzo i rado upoznati i zbližiti!

Sve djevojke i žene koje su imale priliku koristiti aparate iz Rowenta Premium Care linije jednoglasne su u tome da je aparate vrlo jednostavno upotrebljavati, te da pri tome njihova kosa ostaje zdrava i sjajna, a frizura bez premca.  

Slavite kreativnost, zdravlje i jednostavnost – Premium Care, najnovije iz Rowente!

GROUPE SEB Developpement je zastupnik robnih marki Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups i Lagostina za područje BiH, Crne Gore i Kosova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle