Tefal pegle na paru nagrađene Qudal priznanjem najvišeg kvaliteta

18.09.2018 07:44:01

U okviru QUDAL istraživanja Tefal pegle na paru su proglašene najkvalitetnijim prema mišljenju potrošača u BiH.

Tefal pegle na paru nagrađene Qudal priznanjem najvišeg kvaliteta 2018/2019.g.

Švicarski certifikacijski program QUDAL na tržištu pronalazi i nagrađuje subjekte koji, prema mišljenju potrošača, nude najveći nivo kvalitete. Stotine izvrsnih kompanija i brandova širom svijeta ponosno nose ICERTIAS švicarski certifikacijski pečat (P&G, Bauhaus, BILLA, DM, Lidl, Henkel, OMV, Honda, Nivea, Sandoz, VW...)

U okviru QUDAL istraživanja, koje je provedeno tokom 2018. na tržištu Bosne i Hecegovine, Tefal pegle na paru su proglašene najkvalitetnijim, prema mišljenju potrošača u BiH.

Tefal je 2018.godinu proglasio i godinom borbe protiv kamenca, zahvaljujući novoj generaciji pegli na paru Anti-calc, koje se uz pomoć najnovije patentirane tehnologije sakupljanja kamenca uspješno bore protiv tvrde vode u BiH, te na taj način osiguravaju duži životni vijek pegli na paru, bez mrlja na odjeći i sa dugotrajnijim udarom pare.

Tefal je svakodnevno posvećen borbi za poboljšanje i smislen napredak jer današnji potrošači zahtijevaju proizvode koji osiguravaju dugotrajnost i sigurnost pri upotrebi.

Pored toga, Tefal vodi računa o životnoj sredini u svim fazama životnih ciklusa svojih proizvoda, od preliminarnih istraživanja, pa do završne obrade na kraju njihovog životnog vijeka, kao i o proizvodnji, prijevozu i upotrebi od strane korisnika.

Bez obzira na uspjehe koje postiže u proizvodnji kućanskih aparata, Tefal i dalje ne gubi iz vida važne vrijednosti, kao što su društveni, ekološki i ekonomski principi koji su u samoj srži njihovog poslovanja.

Razlozi zašto odabrati Tefal su mnogobrojni!

Male kućanske aparate i posuđe iz Tefala pogledajte na njihovoj web stranici www.tefal.ba, te ih posjetite na Facebook stranici Tefal BiH i otkrijte sve aktuelnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo