Mjesec Rowente, -20% popusta na kompletan Rowenta asortiman!

12.02.2021 15:49:52
Mjesec Rowente, -20% popusta na kompletan Rowenta asortiman!

Mi govorimo ono što radimo i napravimo ono što obećamo – zato i jesmo Br.1 u Bosni i Hercegovini!”

Brend Rowenta, globalni lider kada se radi o svjetskom tržištu malih kućanskih aparata, sastavni je dio svakog domaćinstva širom Bosne i Hercegovine upravo zato što nudi široku paletu proizvoda koji bez premca kombiniraju najsavremenije tehnološke performance i kreacije, profinjen dizajn, ali i jednostavnost rukovanja i ugodnost pri upotrebi.

Prisutan u vašim domovima više od 20 godina, oduvijek je bio sinonim za inovacije, najviši nivo kvaliteta i zdrav način života, te kao takav bio dio Vaše svakodnevnice.

Aktivacija Mjesec Rowente omogućava Vam da prijuštite visokokvalitetne male kućanske aparate tokom februara i marta, sa sniženjem od -20% na kompletan Rowenta asortiman, kako biste na taj način obradovali svoje voljene. Pomenuta akcija dostupna Vam je u maloprodajnim objektima i putem online prodaje sljedećih lanaca i njihovih partnera:  Domod, Techno Shop, Fis, Penny Plus, Tehno Mag, Mališić, Elda Lux, Robot, Omega, Zeus, Kimtec i Comtrade.

Pratite facebook stranicu Rowenta BiH, kako biste saznali koja iznenađenja pripremamo za vjerne kupce, dok na web stranici www.rowenta.ba možete saznati sve što Vas je ikada zanimalo o Rowenta proizvodima.

Još neke od pogodnosti koje Vam stoje na raspolaganju kad su Rowenta proizvodi u pitanju su:

2 godine svjetski važeće garancije na sve male kućanske aparate, uz mogućnost popravke svih aparata tokom 10 godina nakon kupovine u ovlaštenim servisnim centrima u čak 13 većih gradova u BiH;

Upustva za upotrebu svih malih kućanskih aparata na svim zvaničnim jezicima naroda u BiH, uključujući i bosanski jezik, po čemu su ovi proizvodi jedinstveni i dio su originalnih pakovanja proizvoda Rowenta, Tefal i ostalih brendova SEB GROUPE već 15 godina;

Proizvodi koji promoviraju zdravlje i sigurnost, uz dugotrajnost i sigurnost upotrebe;

"Zeleni pristup", koji podrazumijeva upotrebu isključivo ekološki prihvatljivih materijala u procesu proizvodnje, u svrhu očuvanja okoliša i uštede električne energije;

Facebook, Instagram, web i mail infobh@groupeseb.ba uvijek su na raspolaganju za informacije i pomoć (FB: Rowenta BiH; Instagram: Rowenta BiH, Web: www.rowenta.ba).

Iz bh-predstavništva SEB GROUPE poručuju:

"Mi govorimo ono što radimo i napravimo ono što obećamo – zato i jesmo Br.1 u Bosni i Hercegovini!"

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo