rejting poslovne i kreditne sposobnosti

Poduzeće FIS dobitnik Certifikata bonitetne izvrsnosti

16.02.2024 15:09:27
fis vitez priznanje

U ime poduzeća FIS priznanje je primio direktor Ivan Čuić, i izrazio ponos postignutim rezultatima kompanije.

Poduzeće FIS d.o.o. ponosni je vlasnik Srebrenog certifikata bonitetne izvrsnosti-  potvrde uspješnosti na temelju ostvarenih rezultata u proteklom i  prognoziranih planova poslovanja u narednom periodu.

Certifikati za bonitetno izvrsne kompanije u Bosni i Hercegovini uručeni su na završnom ovogodišnjem Dun&Bradstreet eventu (14. 12. 2023.) u Sarajevu.  

Dobrim poslovanjem i planiranom strategijom razvoja poduzeće FIS je u vrhu najuspješnijih bosanskohercegovačkih  poduzeća, što je ponovo potvrđeno certifikatom bonitetne izvrsnosti kao i dobivenim certifikatima prethodnih godina.

Priznanjem bonitetne izvrsnosti poduzeće FIS osnažuje svoj status modernog bh. poduzeća utemeljenog na stabilnom i održivom razvoju poslovanja.

Bonitetna ocjena dobivena na temelju bonitetnog izvještaja od krucijalne je važnosti kod kreiranja rejtinga u poslovnoj i kreditnoj sposobnosti u domaćem kao i inozemnom poslovnom okruženju. Certifikatom se potvrđuje financijska odgovornost i izuzetna uspješnost u rukovođenju procesima rizika, investicijskim ulaganjima i upravljanja kapitalom.

Certifikat bonitetne izvrsnosti je međunarodno priznato priznanje kojim nositelji certifikata dobivaju dodatno povjerenje poslovnih partnera, jer potvrđuju da su odgovorna, ozbiljna i kvalitetno vođena poduzeća sa kojima vrijedi poslovati.

U ime poduzeća FIS priznanje je primio direktor Ivan Čuić, i izrazio ponos postignutim rezultatima kompanije.

“Odgovornim upravljanjem, stalnim poboljšanjima poslovnih procesa, svakodnevno sve naše poslovne aktivnosti usmjerene su u cilju osiguranja uspješnog i stabilnog poslovanja našeg FIS-a. Ponosni smo što smo u odabranoj grupi poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini, ovo priznanje nam je potvrda da smo na pravom putu”- Ivan Čuić, direktor kompanije FIS d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting