U SUSRET LJETU

Shopping day u FIS-u

15.06.2023 12:16:22
Fis vitez shopping day

U susret ljetu, godišnjim odmorima i dugo čekanim okupljanjima i druženjima FIS je pripremio novi Shopping day –da svojim vjernim kupcima dodatno uljepša predstojeći period.

Sada već tradicionalno, Shopping day donosi odlična sniženja i priliku za veliku uštedu. Popustima je obuhvaćen kompletan asortiman roba, što podrazumijeva izuzetno veliki broj proizvoda s obzirom da je FIS nadaleko poznat po tome što nudi „sve na jednom mjestu“.

U petak, 16. juna u svim prodajnim centrima FIS  kao i na web shopu, bit će organiziran Shopping day- dan super kupovine i niskih cijena.

Tokom ovog dana kupcima će biti omogućeno da ostvare pogodnosti i iskoriste dobre  popuste na ukupnu ponudu.

Po znatno nižim cijenama bit će prehrana i kućna hemija, audio i video tehnika, kućanski aparati, namještaj, alati, repromaterijal, podne obloge, vrtni program i svi asortimani za opremanje i uređenje kuće i vrta.

Naravno, popust će biti i na sav asortiman odjeće i obuće, bebi opreme, posuđa, dekorative a čak 30%  bit će na bazene i opremu te na plažni program.

Uz super popuste na kvalitetnu i široku ponudu Shopping day-a,  iz FIS-a poručuju „S nama štedite“.  

PODIJELI:
TAGOVI: FIS shopping day

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle