FIS biraj - nagrade dobivaj

FIS daruje dvije Škode Fabije i još 82 vrijedne nagrade

06.03.2024 09:42:55
fis biraj nagrade dobivaj

Velika nagradna igra „FIS biraj - nagrade dobivaj“

Fantastičan nagradni fond velike FIS-ove nagradne igre više je nego zainteresirao i potaknuo na učešće mnogobrojne kupce u svim FIS centrima u BIH.  

U nagradnoj igri, koja je u toku, pod nazivom „FIS biraj - nagrade dobivaj“ dvije glavne nagrade su automobili Škoda Fabia Active. 

Osim dva automobila, kupci imaju priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:

  • 5 x Smart TV Philips 55“
  • 5 x perilica rublja Gorenje
  • 2 x Lumea Philips 
  • 5 x štapni usisavač Philips 
  • 5 x mobitel Samsung 
  • 5 x trimer Philips
  • 5 x pametni sat 
  • 50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u

„Ova nagradna igra je još jedna u nizu nagradnih igara koje kontinuirano organiziramo za naše kupce želeći pri tome nagraditi njihovu vjernost i lojalnost, te dati dodatnu vrijednost  kupovini u našim centrima. Kupci su prepoznali našu iskrenu namjeru i sa zadovoljstvom koriste priliku da sudjeluju u nagradnoj igri, što znamo iz direktne komunikacije sa njima, ali, i po već sada, ogromnom broju prikupljenih kupona koji stalno raste“ - ističe Dijana Brkan, voditeljica marketinga u kompaniji FIS. 

Nagradna igra „FIS biraj-nagrade dobivaj“  trajat će do 30. aprila, a pravo učešća imaju svi kupci koji naprave račun veći od 50 KM, popune kupon i ubace u označenu kutiju za nagradnu igru.

„Odavno smo prepoznati kao mjesto dobre kupovine, kupcima uvijek nudimo više, bolje, povoljnije i zato stalno pripremamo brojne akcije sa sjajnim popustima, ali i nagradne igre i darivanja sa vrijednim poklonima. Zahvaljujemo se našim kupcima na godinama lojalnosti i pozivamo ih svakako,  da sudjeluju u nagradnoj igri i da ne zaborave - što više kupona ubace veća je mogućnost dobitka. Sretno svima! – poručuju iz marketinga FIS-a.

Javno izvlačenje sretnih dobitnika bit će održano 9. maja u Vitezu za područje Federacije BiH  i 10. maja u Banja Luci za područje Republike Srpske. Imena dobitnika nagradne igre bit će objavljena na FIS-ovim službenim stranicama.

Više informacija o pravilima nagradne igre i detaljima o nagradama možete pronaći na službenom linku http://fis.ba/pravilnik-nagradne-igre/.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo