Otkrijte tajnu savršenog kuhanja uz Thermo-Spot®!

30.10.2017 13:28:19

Thermo-spot® je indikator toplote koji vam pomaže da sigurno pripremite savršeni obrok za svoje najmilije.

Da li ste znali da je tajna savršenog kuhanja u tome da pravilno zagrijete posudu prije kuhanja? Baš kao što prije pečenja zagrijavate rernu, isto tako trebate zagrijati posudu za kuhanje da biste postigli najbolje rezultate prženja.

Thermo-spot® je indikator toplote koji vam pomaže da sigurno pripremite savršeni obrok za svoje najmilije.

Kako to funkcionira? Potpuno jednostavno. U posudi se nalazi indikator koji pocrveni kada se dostigne idealna temperatura prženja.

Tačka Thermo-Spot® je jasno vidljiva prije zagrijavanja. Kako se povećava temperatura, tako se mijenja i boja indikatora. Kada posuda dostigne idealnu temperaturu, indikator Thermo-Spot® poprimi postojanu crvenu boju i tako vam pokazuje da je postignuta idealna temperatura za pripremu jela.

Thermo-Spot® je dostupan u većini Tefal posuda, tava za pirjanje i električnih aparata poput aparata za kuhanje uz druženje (na primjer, planše ili roštilji).

Uživajte u čitavom procesu kuhanja, od početka do kraja!

GROUPE SEB Developpement je zastupnik robnih marki Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups i Lagostina za područje BiH, Crne Gore i Kosova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana