NOVO u Herbal spa centru - Tretman za lice sa morskim algama!

27.07.2018 09:20:54
NOVO u Herbal spa centru - Tretman za lice sa morskim algama!

Alge su poznate po svojim hranjivim sastojicima, regeneraciji, kao i mineralima koji vraćaju koži vitalnost.

Novi tretman za lice sa morskim algama ne samo da ima odličan anti-age učinak, već je dokazano pogodan tretman za vraćanje prirodnog imuniteta kože. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana.

Ljeti svi želimo da nam koža izleda što hidratiziranije i svježije, ali i da joj vratimo zdravi, prirodni izgled kojem neće biti potrebne ogromne količine šminke...

Alge su poznate po svojim hranjivim sastojicima, regeneraciji, kao i mineralima koji vraćaju koži vitalnost. Topla su preporuka svima koji žele dubinski nahraniti kožu i ubrzati metabolizam ćelija i cirkulaciju, te time podstaći oporavak iscrpljene kože lica.

Alge također djeluju i protivupalno, tako da su odlične za problematičan tip kože sklon upalnim procesima.

Herbal Spa se odlučio na ovaj tretman upravo zbog toga što je pogodan za svaki tip kože. Bilo da se radi o problematičnoj, masnoj, suhoj ili normalnoj koži - tretman za lice sa morskim algama je idealan izbor jer alge obiluju potrebnim vitaminima, mineralima, aminokiselinama i možemo reći da su pravi prirodni "melem za kožu".

Novi tretman lica uskoro i u Herbal spa cjenovniku!

Trajanje: 50 minuta

Cijena: 130,00 KM

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle