Da li je bol dio vaše svakodnevnice?

11.05.2019 11:24:06
Da li je bol dio vaše svakodnevnice?

Ne dozvolite da vam dan počne sa bolom u vratu i ne dozvolite nesanici da utječe na vaše raspoloženje

Ne dozvolite da vam dan počne sa bolom u vratu i ne dozvolite nesanici da utječe na vaše raspoloženje. Bolovi, napetost i grčevi u mišićima i leđima ne bi trebali biti dio vaše svakodnevnice.

Odaberite jednu od naših najtraženijih usluga, po najboljim cijenama do sada i osjetite olakšanje kao nikad do sada, čak i nekoliko dana poslije tretmana.

Ponuda traje od 10.05.2019. do 19.05.2019. 

Relaks masaža ima brojne zdravstvene beneficije kao što je otklanjanje anksioznosti i stresa. Ova masaža stimulira parasimpatički nervni sistem koji se naziva i ''sistem za odmor i digestiju''. Cilj Relaks masaže je da vas opusti, te da se osjećate ugodno i bez napetosti. Trajanje tretmana 60 min, a 30 KM je akcijska cijena.

Švedska masaža je terapeutska masaža u kojoj se terapeut fokusira na istezanje mišića i tetiva. Pritisci rukama podstiču cirkulaciju krvi i limfnu tečnost prema srcu. Ukoliko vam je potrebna masaža sa jačim pritiskom onda vam preporučujemo ovaj tip masaže. U ovoj masaži terapeut koristi specijalno ulje, koje uz 5 različitih tehnika masiranja dubinski zagrijava mišićno tkivo, oslobađa ga napetosti i razbija mliječne kiseline tj. miogeloze.Tranjanje tretmana je 60 min, akcijska cijena je 45 KM.

Refleksologija stopala ima snažan relaksirajući učinak, jer djeluje na čitav organizam. Na stopalu nalazi sedam hiljada nervnih završetaka povezanih sa svim dijelovima tijela, tako da refleksologija stopala efikasno pomaže u otklanjanju psihosomatskih tegoba i uspješno vas rješava stresa i anksioznosti. Refleksologijom se mogu ne samo identificirati već i otkloniti mogući problemi u radu organizma. Trajanje tretmana je 30 min, a akcijska cijena je 20 KM.

Parcijalna masaža podrazumijeva tretiranje jednog dijela tijela, po želji klijentica u trajanju od 30 min, a cijena za vrijeme trajanja akcije je 20 KM. Tehnika švedske, intenzivne masaže, služi da oslobodi tenzija i napetosti bilo kojeg dijela tijela za kratko vrijeme.

Izaberite vaš omiljeni tretman i već danas zakažite termin pozivom na broj 033 615 935 (Pofalići) ili 033 763 400 (Ilidza). 

Više informacija o Herbal Spa tretmanima saznajte na LINKU.

 *Ponuda važi samo za plaćanje gotovinom i kreditnom karticom. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle