Pilingom do blistave kože

22.08.2019 08:21:44
Pilingom do blistave kože

Spa za relaksaciju i dobar izgled

Obzirom da je koža je naš najveći organ i predstavlja omotač koji nas štiti od povreda, štetnih zračenja, bakterija, virusa te drugih mikroorganizama potrebno je da je svakodnevno njegujemo.

Kako biste sačuvali kožu i njenu funkciju preporučujemo Vam da probate Herbal spa uslugu piling tijela.

Dobro izbalansirani sastojci uz istovremeni efekat masaže očistit će vaše tijelo od odumrlih stanica, omogućiti joj da bolje diše, djeluje podmlađeno te bude glatka i sjajna.

Pomognemo li pilingom koži da odbaci mrtve stanice, učinit ćemo za nju čudo: bolje će disati, djelovat će pomlađeno i biti glatka i sjajna.

Spa za relaksaciju i dobar izgled

Podsjećamo, Herbal Spa centar, dostupan na dvije lokacije u Sarajevu, pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje. Osoblje obučeno od strane vrhunskih stručnjaka, koji već 20 godina razvijaju masažnu tehniku, ispunit će vaša očekivanja.

Doživite vašu relaksaciju još danas i zakažite vaš termin pozivom na broj +387 33 615 935 (Pofalići) ili + 387 33 763 400 (Ilidža).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle