Locus nekretnine

Najveći izbor projekata novogradnje na jednom mjestu u Sarajevu!

15.11.2023 16:01:54
locus nekretnine novogradnja prodaja stanova

Ekskluzivna akcijska prodaja stanova

Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, poznato je po svojoj bogatoj historiji, kulturi i predivnoj arhitekturi. Kao glavni grad Bosne i Hercegovine predstavlja ekonomsko i kulturno središte države te na području Sarajeva postoji povećano interesovanje za nekretninama u ovom gradu, a mi vam donosimo najnoviju i najkompletniju ponudu novogradnje prilagođene potrebama svih generacija.

Bilo da tražite moderan stan u srcu Sarajeva, mirnu lokaciju u opštini Vogošća ili prostran dom na Ilidži, naša ponuda obuhvata širok izbor projekata u različitim fazama gradnje.

U opštini Centar izdvajamo novogradnju Kromolj, koja nudi stanove površine 57-96m2 u stambeno-poslovnom objektu vrhunske kvalitete. Smješten u najsunčanijem dijelu Sarajeva, ovaj projekt u završnoj fazi gradnje i predstavlja idealnu priliku za one koji žele kombinovati visokokvalitetni životni prostor s blizinom centralnog dijela grada.

Na drugom kraju grada, u opštini Ilidža, predstavljamo vam novogradnju Otes sa izuzetnim popustima od 3,5% u pretprodaji! Ovaj projekt nudi raznovrsne stambene jedinice prilagođene različitim potrebama, uključujući dvosobne stanove od 39 m2 do 52 m2, trosobne stanove od 52 m2 do 88 m2, te četverosobne stanove od 76 m2 do 98 m2. Kao dodatnu pogodnost, za sve kupce stanova površine veće od 65 m2, investitor poklanja vanjsko parking mjesto potpuno besplatno! Otes je ne samo mjesto za udoban život već i prilika za pametnu investiciju s atraktivnim pogodnostima.

Kao ekskluzivnu akcijsku prodaju stanova izdvajamo novogradnju Vogošća! Cijene stanova se kreću od  2.900,00 KM - 3.200,00 KM/m2 s uključenim PDV-om! Kupcima stanova omogućeni su fleksibilni uslovi plaćanja uz dodatne POPUSTE na već povoljne cijene stambenih jedinica.

Iskoristite neponovljive ponude novogradnje! Posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte kako biste otkrili ekskluzivne projekte dostupne upravo sada i pronašli savršen dom sa posebnim popustima.

Za sve dodatne informacije, obratite se našem LOCUS agentu Elvedini Ganibegović na broj +387 61 163 238 ili putem e-maila na elvedina@locus.ba.

 

 

 

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer