Gradska vila

Izuzetna Prilika: Kapitalni Objekat u Srcu Sarajeva!

10.01.2024 10:43:53

Otvaramo vrata za ulaganje u poslovnu zgradu koja nosi nasljeđe bogate historije, spoj luksuza i neograničenih mogućnosti.

Otvaramo vrata za ulaganje u poslovnu zgradu koja nosi nasljeđe bogate historije, spoj luksuza i neograničenih mogućnosti.

Ova raskošna vila, smještena u samom srcu Sarajeva, predstavlja spoj prošlosti i elegancije, locirana na raskrsnici ulica Koševo (stara Kralja Tomislava) i Džidžikovac. Okružena Velikim parkom (Parkušom) s jedne strane i intimnim privatnim vrtom kao prvom susjedom s druge strane, ova nekretnina nudi jedinstvenu poziciju.

U neposrednoj blizini se nalaze Veliki park (Parkuša), Aria centar, Vječna vatra, glavna pješačka ulica Ferhadija, Narodno pozorište, zgrada EU i ambasada SR Njemačke, te Sarajevo CBD s Sarajevo City Centrom, Alta šoping centrom, UNITIC tornjevima, Hotel Holiday i zgradom Parlamentarne Skupštine BiH.

Originalno izgrađena kao gradska vila, površine od 1.040 m2 na vlastitoj parceli od 560 m2, pažljivo je adaptirana posljednji put 2012. godine. Sastoji se od pet etažnih jedinica povezanih unutrašnjim stepeništem i liftom, nudeći fleksibilnost i funkcionalnost.

Osim elegantnog ambijenta i praktične lokacije, ova zgrada takođe pruža investitorima priliku da se zaštite od inflacije kroz sigurno i dugoročno ulaganje.

Ne propustite ovu generacijsku priliku Kontaktirajte nas: +387 61 163 233, sead@locus.ba

 

PODIJELI:
TAGOVI: locus

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer