Novo Sarajevo

Izuzetna Ponuda: Zemljište na top lokaciji preko puta OHR-a, Novo Sarajevo (Foto)

05.03.2024 15:12:25
prodaja zemljišta novo sarajevo locus nekretnine

Na prodaju je zemljišna parcela od 500 m2 s uknjiženim, devastiranim objektom, smještena preko puta OHR-a u naselju Donji Kovačići.

Novo Sarajevo zasigurno spada među najatraktivnije lokacije u gradu i kao takvo krije jedinstvenu priliku za investitore i one koji sanjaju o izgradnji doma na vrhunskoj lokaciji. Na prodaju je zemljišna parcela od 500 m2 s uknjiženim, devastiranim objektom, smještena preko puta OHR-a u naselju Donji Kovačići. Ova ponuda ne samo da obećava prostor za izgradnju, već i priliku za stvaranje doma iz snova na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Novom Sarajevu.

Nekretnina se nalazi u samom početku Ljubljanske ulice, preko puta benzinske pumpe Energopetrol. Ova lokacija je posebna zbog svoje blizine poznatom trgovačkom centru SCC, udaljenom samo oko 250 metara. Pristup zemljištu je olakšan, a u okruženju se nalaze stambene zgrade koje dodatno pridonose privlačnosti ovog područja.

Na parceli se već nalazi uknjiženi objekat čija je tlocrtna površina 222 m2. Unatoč trenutnom stanju devastacije, ovaj objekat značajno smanjuje troškove buduće gradnje. Prema važećem regulacionom planu, moguće je izgraditi objekat spratnosti Po+P+2, što dodatno proširuje opcije budućim vlasnicima.

Ono što ovu nekretninu čini unikatnom na tržištu je izuzetna mikrolokacija koja omogućava raznolike opcije gradnje. Potencijalni vlasnici imaju priliku izgraditi objekt kolektivnog stanovanja ili urbanu vilu prilagođenu potrebama višečlane porodice. Ova svestrana prilika otvara vrata za stvaranje doma prema vlastitim željama i potrebama.

Za dodatne informacije o ovoj nekretnini ili da dogovorite posjetu, kontaktirajte našeg LOCUS agenta: Sead Lukač +387 61 163 233 ili pošaljite email na: sead@locus.ba

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer