Locus nekretnine

Najveća ponuda kuća

02.02.2024 14:12:44
prodaja kuća locus nekretnine

Agencija Locus s ponosom se ističe kao lider u industriji s najvećom ponudom kuća

Kada je riječ o pronalaženju savršenog doma, ključna je prava agencija za nekretnine koja može pružiti širok spektar opcija kako bi zadovoljila različite potrebe klijenata. Agencija Locus s ponosom se ističe kao lider u industriji s najvećom ponudom kuća, pružajući nevjerojatne mogućnosti za one koji traže udoban dom ili investicijsku priliku.

Izdvajamo nekoliko nekretnina iz naše ponude:

I Investicijska prilika u centralnom dijelu grada

Kuća, spratnosti P+1, bruto površine cca. 110 m2 s poslovnim prostorom pod zakupom te garažom i parking mjestom na parceli površine 120m2 u naselju Bjelave, Opština Centar. Prizemlje sadrži poslovni prostor koji je trenutno pod zakupom tako da budući vlasnik ima priliku da zadrži ovog dosta kvalitetnog zakupca ili da pokrene vlastitu poslovnu djelatnost.

Lokacija pruža izvanrednu priliku za poslovanje koje zahtjeva visoku frekvenciju ljudi i vozila.

Pogledaj oglas ovdje

II Rustična kuća u prirodnom okruženju

Kuća u izvornom stanju spratnosti P+Pt, bruto površine cca. 120m2 s prostranim dvorištem i garažom na parceli površine 410m2 u naselju Dobrinja-Aerodromsko naselje, Opština Novi Grad.

Iako se kuća trenutno nalazi u izvornom stanju, otvara vrata mogućnosti za temeljitu adaptaciju, pružajući budućim vlasnicima slobodu prilagodbe prema vlastitim željama i potrebama.

Pogledaj oglas ovdje

III Dvije kuće u blizini Baščaršije

Dvije prizemne kuće smještene na parceli površine 397m2, udaljene samo cca. 550 metara od Sebilja i kulturno historijskog središta grada, naselje Vrbanjuša (Logavina), Baščaršija, Stari grad.

Osim što predstavlja odličnu priliku za život višečlane porodice ova nekretnina nudi izuzetan potencijal za proširenje ili izgradnju novog objekta, bilo za dugoročni ili kratkoročni najam.

Pogledaj oglas ovdje

IV Apartmanski objekat

Kvalitetno građen apartmanski objekat, bruto kvadrature cca. 323m2, spratnosti  P+VP+1+Pt na parceli površine 440m2, smješten u blizini svih sportsko turističkih sadržaja u naselju Šišava-Babanovac, Vlašić.

Ono što ovu nekretninu izdvaja na tržištu jeste izuzetna mikrolokacija i pozicija u blizini svih dešavanja na planini Vlašić, prelijepo prirodno okruženje, odličan pristup, dostupnost svih sadržaja, kvalitetna gradnja i sl.

Pogledaj oglas ovdje

S najvećom ponudom kuća na tržištu, naša agencija pruža klijentima jedinstvenu priliku da pronađu nekretninu koja odražava njihov stil života i ispunjava sve njihove potrebe.

Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vas vodimo kroz ovo uzbudljivo putovanje u potrazi za vašim savršenim domom.

Agent: Sead Lukač, 061 163 233, sead@locus.ba

 

PODIJELI:
TAGOVI: locus prodaja kuća

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer