Metropola nekretnine: Potpuno renoviran poslovni prostor

09.09.2019 09:00:40

Prodaje se poslovni prostor ukupne površine 131m2, a čija je kvadratura raspoređena na dvije jednake etaže od po cca. 65m2.

Prodaje se poslovni prostor ukupne površine 131m2, a čija je kvadratura raspoređena na dvije jednake etaže od po cca. 65m2. Prostor je tokom 2019 godine potpuno renoviran i opremljen, te je potom registrovan kao apartman. Sastoji od ulaznog hola sa recepcijom, sobe sa kupatilom i jednog apartmana u prizemlju, te dva studio apartmana koji se nalaze u suterenu, a koji su povezani stepenicama sa gornjom etažom. Svaki apartman ima klima uređaj, LCD TV i konvektor. Ispred prostora nalazi se privatno parking mjesto. Ova nekretnina predstavlja odličan potenicjal za nastavak trenutnog posla, ali zbog lokacije i pristupačnosti objektu odlična je za mnoge druge djelatnosti.

Standard:

Grijanje na električnu energiju. Keramičke pločice u sobama. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Klima uređaj x4. Alarm. Privatno parking mjesto.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u Franjevačkoj ulici, nadomak Sarajevske pivare u naselju Bistrik, općina Stari Grad. U neposrednoj blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za svakodnevni način života i poslovanja, kao i strogi centar grada koji je udaljen svega par minuta lagane šetnje.

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama Metropola nekretnine d.o.o. Sarajevo, je ovlašteni posrednik za prodaju poslovnog prostora.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer