Dobra organizacija je pola obavljenog posla!

22.04.2022 07:41:14
Udruženje BE STAR organizacija posla

​Dobra organizacija se uči, vježba i unaprijeđuje, a jeste li u istoj uspješni znat ćete na kraju radnog dana, i to po osjećaju zadovoljstva obavljenim poslom toga dana.

Dobra organizacija se uči, vježba i unaprijeđuje, a jeste li u istoj uspješni znat ćete na kraju radnog dana, i to po osjećaju zadovoljstva obavljenim poslom toga dana.

Činjenica je da su danas potrebne određene vještine i stav prema poslu kako bismo ispunili sve obaveze unutar ograničenog vremena.

Ključne prednosti dobre organizacije:

  • Osigurava nam poštivanje zadanih rokova
  • Omogućava nam lakše određivanje i poštivanje prioriteta i rasporeda aktivnosti prema kriterijima teme, važnosti, vremena potrebnog za izvršenje zadataka i zadanih rokova, a što sve za posljedicu ima porast produktivnosti
  • Štedi vrijeme, lakše pronalazimo dokumente i informacije, djelujemo ciljano i ne gubimo vrijeme na nevažnim detaljima
  • Stvara nam  više slobodnog vremena
  • Smanjuje mogućnost zaboravljanja aktivnosti
  • Smanjuje napetost i neizvjesnost, daje osjećaj kontrole i sigurnosti ..itd..

Ukoliko želite uspjeti obratite se BE STAR jednom od najprofesionalnijih i najuspješnijih udruženja koje vam donosi sve vrste edukacija, team buildinga, štampanja te druge vrste organizacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje