Sve prednosti webinara sa Centrom BE STAR Sarajevo

28.11.2022 08:04:51
Centar Be Star webinar

​Video seminari – Webinar (eng. Webinar – WEB based semINAR) je seminar, predavanje ili radionica koja se prenosi putem Interneta.

Video seminari – Webinar (eng. Webinar – WEB based semINAR) je seminar, predavanje ili radionica koja se prenosi putem Interneta. Događa se u realnom vremenu i uključuje zvučnu, tekstualnu ili videokomunikaciju između predavača i polaznika koji se nalaze na različitim mjestima. Razina interakcije ovisi o autoru i temi koja se izlaže. Webinarima se može pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup Internetu, a naknadno je moguće preuzeti i pogledati snimku webinara.

Tehnički preduvjet za praćenje webinara je računalo ili pametni telefon sa zvučnicima spojeno na Internet prosječne brzine. Mikrofon i slušalice čine sudjelovanje udobnijim, ali nisu neophodni.

Koje su prednosti webinara?

  • ekonomičnost – polaznik ne odvaja ni vrijeme ni troškove na odlazak do edukacije
  • jednostavnost – pristup s bilo kojeg mjesta gdje polaznik ima računalo ili telefon i pristup Internetu
  • udobnost – nema ometanja drugih
  • efikasnost – velika je usredotočenost na sadržaj i tijek edukacije

Jedno od najprofesionalnijih i najuspjšenijih udruženja Centar za analizu, savjetovanje i edukaciju Be STAR vam predstavlja sve vrste edukacija, team buildinga, štampanja knjiga te druge vrste organizacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje