Kroz Kventum edukacije osobe razvijaju i unapređuju svoje poslovne vještine

13.08.2018 08:57:13
Kroz Kventum edukacije osobe razvijaju i unapređuju svoje poslovne vještine

Tim predavača Kventum centra sastoji se od iskusnih i profesionalnih trenera i eksperata

KVENTUM d.o.o. je poslovno-edukativni centar specijaliziran za razvoj savremenih poslovnih i životnih kompetencija zaposlenika, koji žele unaprijediti svoju profesionalnu karijeru, poslovne i lične vještine sa ciljem poboljšanja rezultata rada i efikasnije snalaženje u savremenom radnom okruženju.

Kontinuirana edukacija i investiranje u profesionalni razvoj zaposlenih, predstavlja savremeni način unapređenja poslovanja i ostvarivanja konkurentne prednosti.

Kroz Kventum edukacije zaposlene osobe razvijaju i unapređuju svoje poslovne vještine, što doprinosi povećanju produktivnosti, proaktivnosti i  fleksibilnosti u radu  organizacije.

Osobe koje su nezaposlene, kroz edukacije mogu ojačati svoje kompetencije i time povećati šanse za zapošljavanjem i ostvariti temelj za početak uspješne poslovne karijere.

Tim predavača Kventum centra sastoji se od iskusnih i profesionalnih trenera i eksperata, koji su stručni u prenosu  znanja, koriste se savremenim metodama i tehnikama učenja odraslih,  drže jasne i interaktivne prezentacije, obogaćene praktičnim primjerima i načinima kako stečeno znanje primjeniti u praksi.

Znanje je moć, samo ako ga primjenjujete

Na našim edukacijama stičete znanja i učite kako primjeniti stečena znanja u praksi, a sve to postižemo uz pomoć naših predavača sa bogatim iskustvom iz prakse, zatim povećanjem svjesnosti o mogućnostima vlastitog ponašanja kroz  organizacijsku psihologiju i usvajanjem novih znanja, vještina i tehnika u skladu sa promjenama i vremenom u kojem živimo, poručuju iz Kventum centra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje