Kventum - Svaka uspješna karijera počinje dobrom edukacijom!

22.01.2018 12:49:02

KVENTUM d.o.o. POSLOVNO-EDUKATIVNI CENTAR specijaliziran je za razvoj savremenih poslovnih i životnih kompetencija zaposlenika

KVENTUM d.o.o. POSLOVNO-EDUKATIVNI CENTAR je specijaliziran za razvoj savremenih poslovnih i životnih kompetencija zaposlenika, koji žele unaprijediti svoju profesionalnu karijeru, poslovne i lične vještine sa ciljem poboljšanja rezultata rada i efikasnije snalaženje u savremenom radnom okruženju.

"Želimo da podignemo svijest o važnosti razvoja poslovnih i ličnih vještina zaposlenika u skladu sa zakonitostima cjeloživotnog učenja kroz seminare, obuke, edukacije, team building, organizacijska ili individualna savjetovanja i slično", ističu iz Kventuma.

Kontinuirana edukacija i investiranje u profesionalni razvoj zaposlenih, predstavlja savremeni način unapređenja poslovanja i ostvarivanja konkurentne prednosti.

Kroz Kventum edukacije zaposlene osobe razvijaju i unapređuju svoje poslovne vještine, što doprinosi povećanju produktivnosti, proaktivnosti i  fleksibilnosti u radu  organizacije.

Osobe koje su nezaposlene, kroz edukacije u Kventum centru mogu ojačati svoje kompetencije i time povećati šanse za zapošljavanjem i ostvariti temelj za početak uspješne poslovne karijere.

"Naš tim predavača sastoji se od iskusnih i profesionalnih trenera i eksperata, koji su stručni u prenosu  znanja, koriste se savremenim metodama i tehnikama učenja odraslih,  drže jasne i interaktivne prezentacije, obogaćene praktičnim primjerima i načinima kako stečeno znanje primjeniti u praksi", ističu iz Kventum centra.

Usluge u Kventum centru uvijek su prilagođene potrebama i željama klijenata.

USLUGE KOJE NUDI Kventum d.o.o.:

  • EDUKACIJA (interne i eksterne edukacije, obuke, team building)

            Oblasti iz kojih nudi edukacije:

ü  Organizacijska/poslovna psihologija

ü  Poslovna komunikacija

ü  Trening trenera

ü  Javne nabavke

ü  Savremeno upravljanje dokumentima

ü  Finansije

ü  Upravljanje ljudskim potencijalima

ü  Prezentiranje i javni nastup

ü  Radno pravo

ü  Krizni menadžment i upravljanje rizicima

ü  I još mnoge druge oblasti

  • TESTIRANJE I PROFESIONALNA SELEKCIJA KANDIDATA ZA POSAO
  • USLUGA ORGANIZACIJE DOGAĐAJA

Organizacija konferencija, kongresa, skupova, savjetovanja, specijalnih aranžmana, kao i organizacija raznih oblika putovanja.

  • USLUGA IZRADE PREZENTACIJA 
  • USLUGA INDIVIDUALNOG SAVJETOVANJA

Edukacije u Kventum centru su visoko interaktivne i dizajnirane prema zakonitostima učenja odraslih. Kombinacija predavanja, teorije, praktičnih primjera, testova, radionica i vježbi. Interaktivna predavanja sa iznošenjem problematike učesnika, zajednička diskusija i pronalaženje rješenja za konkretne situacije. Motivaciju učesnika postižemo uključivanjem njihovih ličnih primjera iz svakodnevnog života i rada.

"Prilagođavamo se grupi i pojedincu!"

"NAŠ CILJ PREDSTAVLJA VAŠ POSLOVNI I ŽIVOTNI USPJEH!"

VIZIJA

EDUKACIJA = USPJEH

Za više informacija obratite se:

KVENTUM d.o.o.

POSLOVNO-EDUKATIVNI CENTAR

Tvornička broj 3, 71 000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 33 621 268 

Fax: +387 33 621 273

Mob: +387 61 307 131

E-mail: info@kventum.ba

"SVAKA USPJEŠNA KARIJERA POČINJE DOBROM EDUKACIJOM!"

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo