Neprocjenjivi užitak uz Mastercard kartice u CineStar kinima

28.05.2021 10:31:44
Neprocjenjivi užitak uz Mastercard kartice u CineStar kinima

Vrijeme je za kino

Odlazak u kino sa porodicom ili prijateljima je za mnoge uvijek bio događaj ispunjen osjećajima sreće i uzbuđenja, i nesumnjivo jedna od aktivnosti koja nam je nedostajala u prethodnom periodu. Za sve prave obožavaoce sedme umjetnosti i dobrog filma, Mastercard i CineStar su pripremili online i beskontaktne pogodnosti do kraja 2021. godine.

U promotivnom periodu od 1. juna do 31. decembra 2021. godine u CineStar kinima vas uz nezaboravne trenutke razonode i opuštanja, očekuju i jedinstvene pogodnosti koje je Mastercard pripremio za svoje korisnike, te će oni uz prednosti brzih, jednostavnih i sigurnih online i beskontaktnih plaćanja, moći ostvariti i sljedeće popuste:

Ponedjeljkom za svaku kupljenu ulaznicu plaćenu beskontaktno Mastercard platnom karticom ili mobilnim novčanikom na prodajnim blagajnama CineStar kina, drugu ulaznicu dobijate na poklon (1+1 gratis).

Bilo koji dan u sedmici prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji vrijedi kao gratis ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice.

Nedjeljom prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film nedjeljom Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji taj dan možete zamijeniti za srednje kokice u kinu.

Navedene pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, a gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji Mastercard karticom dolazi na e-mail adresu korisnika.

Ne propustite ove pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama i uživajte u filmskim trenucima, te sigurnom i besprijekornom iskustvu beskontakne i online kupovine.  Ne zaboravite da vam Mastercard tehnologije omogućavaju da budete bezbrižni kada plaćanja obavljate putem interneta ili mobilnih aplikacija zato što vas isti bezbjednosni i sigurnosni procesi štite prilikom online kupovine, kao i na fizičkim mjestima prodaje.

Za više informacija posjetite www.mastercard.ba i  www.cinestarcinemas.ba.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo