Nahlina poslovna podrška

23.09.2021 08:50:06
Nahlina poslovna podrška

Kroz mentorsku podršku, motivaciju, stručnu i finansijsku pomoć Nahla podržava prve poduzetničke korake i omogućava da ostvarite svoje poslovne snove

"Nema efikasnijeg alata za razvoj društva od osnaživanja žene" (Kofi Annan)

Kroz mentorsku podršku, motivaciju, stručnu i finansijsku pomoć Nahla podržava prve poduzetničke korake i omogućava da ostvarite svoje poslovne snove. Nahla ohrabruje umrežavanje poduzetnica, razmjenu iskustava i sve procese i inovacije koje doprinose poslovnom rastu i razvoju.

Mentorska podrška

U nastojanju da poveća konkurentnost žena u poslovnom okruženju, razvijajući njihov talenat i potencijal, Nahlina poslovna zajednica aktivirala je svoj MENTORING program. Program je namijenjen ženama koje žele razviti ili usavršiti vještine koje im nedostaju. Vođene konkretnim primjerima i savjetima mentora/ice, korisnice programa imaju priliku prevazići prepreke s ciljem postizanja poslovnog uspjeha. Prednost ovog programa je individualiziran pristup prilagođen potrebama mentorisane osobe.

Zajednica i umrežavanje

“Okupljanjem članica Nahline poslovne zajednice želimo potaknuti njihovo povezivanje u mrežu međusobne podrške. Organizacijom zajedničkih aktivnosti članicama pružamo priliku da se upoznaju, prezentiraju svoje profesionalne interese i ciljeve te razmjene svoja iskustva. Cilj nam je ukazati na važnost međusobne saradnje i kontinuiranog rada na poslovnim izazovima, specifičnim za pojedinu oblast kojom se bave, ali i onim koji su zajednički za sve žene”, poručuju iz Nahle.

Postanite i vi dio Nahlinih uspješnih priča.

 

PODIJELI:
TAGOVI: CEI Nahla poslovna podrška

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo