Grading KGM odgovara na sve zahtjeve iz oblasti građevinskih konstrukcija

25.08.2014 13:16:45

U firmi Grading KGM učestvovali su u izradi niza značajnih projekta. U proteklom periodu i sada bave se izradom čeličnih konstrukcija i u toj oblasti su postigli zavidne rezultate.

Grading KGM d.o.o. Zenica je  firma koja je osnovana u aprili 1996. godine vlastitim sredstvima. Registrovano je kao preduzeće za projektovanje, inžinjering, izvođenje i promet. Ima 11 stalno zaposlenih radnika. U proteklom periodu preduzeće je svoj maximum dalo u projektovanju gređevinskih konstrukcija prevashodno koprojektantski.

Biro za projektovanje konstrukcija zapošljava 3 stalna projektanta od čega: jednog statičara – projektanta, dva tehničara projektanta saradnika. Veoma često na izrazito velikim projektima angažuju spoljne saradnike, tako da broj uposlenih u projektovanju konstrukcija raste do 8 radnika.

U svom dugogodišnem poslovanju učestvovali su u izradi niza značajnih projekta. Naravno, projektovanje jeste najvažniji segment njihovog poslovanja ali nije i jedini. U proteklom periodu i sada bave se izradom čeličnih konstrukcija i u toj oblasti su postigli zavidne rezultate. Na tim poslovima uposleno je 8 radnika.

U cijelom periodu preduzeće posluje pozitvno tako da je obezbjeđen normalan razvoj u smislu nabavke opreme prema zahtjevima i potrebama tržišta u kom funkcionišu.

U tom smislu mogu odgovoriti na najveće zahtjeve iz oblasti projektovanja, nadzora i izvođenja čeličnih konstrukcija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo