Grading KGM: Samo najkvalitetniji materijali za izradu pvc i alu bravarije

28.12.2016 13:48:05

Sve mašine i opremu iz pogona odlikuje provjeren vrhunski kvalitet.

Kao i u dosadašnjem poslovanju i proizvodnji Grading KGM ostaje fokusiran na kvalitet proizvoda i konzistentnost istih. Pri tom koriste i najkvalitetnije materijale na tržištu.

Sve mašine i opremu iz pogona za proizvodnju stolarije odlikuje provjeren vrhunski kvalitet. Urban -proizvođač mašina ima tradiciju dugu 60 godina u izradi mašina za proizvodnju alu i pvc stolarije. Također posjeduju  i programe kompatibilne za pripreme i proizvodnju strukturalnih i polustrukturalnih fasada.

Proizvodnja Alu i PVC stolarije/bravarije nebi bila moguća bez kvalitetnih i provjerenih dobavljača profila. Iz tog razloga biraju samo najbolje.

ALUPLAST: Austrijski proizvođač PVC profila osnovan 1982. godine u Ettlingen-u. Glavna jačina aluplast poduzetne grupacije leži u fleksibilnosti i kvalitetu proizvoda. Kratkim putevima komunikacije, blagim hijerarhijama i tankim strukturama se lako reaguje na želje kupaca i promjene na tržištu.

FEAL: Kvalitetu i sljedivost u proizvodnom lancu kontrolisuru po normama koje propisuju standardi ISO 9001, te CE znak. Domaći proizvođač aluminijskih profila sa svim certifikatima za EU tržište.

SIEGENIA: Njemački proizvođač okova za stolariju osnovan davne 1914. godine. Najkvalitetniji nehrđajući okovi od titanijuma koji čine mehanizam i konstrukciju svakog prozora i čine ga dugotrajnijim i otpornim na habanje.

  • U ponudi su sve vrste pvc i alu roletni kao i rafstora , vanjskih žaluzina.
  • Mogućnost ugradnje elektromotora sa daljinskim
  • Mogućnost skrivanja istih ispod fasade
  • Ljeti idealna zaštita od sunca, topline i uv zraka
  • Zimi štiti od hladnoće i mraza
  • Fantastična zvučna izolacija
  • Generalno svi proizvodi su dostupni u bojama po željama kupaca. Raspolažu velikom paletom boja i tekstura.
  • Od obične bijele do imitacija prirodnih materijala poput zlatnog hrasta i mnogih drugih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo