Nobilis - profesionalni i kvalitetni tretman vode

17.06.2016 00:00:00
Nobilis - profesionalni i kvalitetni tretman vode

Nobilis d.o.o. je u mogućnosti profesionalno, kvalitetno i blagovremeno udovoljiti svim zahtjevima kupaca za tretmanom vode.

Od svog osnivanja 1997. godine Nobilis d.o.o. se bavi tretmanom pitkih, procesnih i otpadnih voda. Glavne djelatnosti kompanije su: dizajniranje, izrada, ugradnja i održavanje okolinski prihvatljivih sistema tretmana vode.

U prvim godinama rada firma je svoj rad bazirala na dozirnoj tehnici, sistemima dezinfekcije kao i sistemima filtracije vode u gradskim vodovodima. Međutim, razvojem novih tehnologija sukladno sa porastom zahtjeva tržišta, kompanija je usvojila nove tehnologije koje su usavršavanjem danas postale standard kako u svijetu tako i u Bosni i Hercegovini.

Stečenim znanjima i suradnji sa domaćim i stranim partnerima Nobilis d.o.o. je u mogućnosti profesionalno, kvalitetno i blagovremeno udovoljiti svim zahtjevima kupaca za tretmanom vode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo