Agencija Facultas:Vodeća škola jezika u Bosni i Hercegovini

26.03.2018 08:48:28
Agencija Facultas:Vodeća škola jezika u Bosni i Hercegovini

Facultas vam nudi usluge visokog kvaliteta, usaglašene sa standardima Zajedničkog evropskog okvira za jezike.

Kvalitetna nastava

Sa vizijom da postane vodeća škola jezika u Bosni i Hercegovini po kvalitetu i brizi o polaznicima, Facultas se predano razvija kao centar pružanja usluga vrhunskog kvaliteta u oblasti nastave stranih jezika, koja podstiče mobilnost, lični i profesionalni razvoj i uklanjanjanje jezičkih i kulturnih barijera.

Misija

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti nastave engleskog jezika, cilj je pomoći vam da usavršite sve četiri jezičke vještine- govor, pisanje, slušanje i čitanje.

Program rada temelji se na savremenim principima rada i poučavanja stranih jezika, primjerenih starosnoj dobi polaznika. To znači da polaznik/učenik ima centralnu ulogu u procesu učenja i podučavanja.

Metode učenja i podučavanja su primjerene razvojnoj dobi polaznika uz uvažavanje individualnih razlika u predznanju, sposobnostima, motivaciji, stilu i strategijama učenja.

Pristup je komunikacijski, polaznik je u centru nastavnog procesa i naglašena je polaznikova uključenost u nastavni proces. Učenje se prevashodno odvija pomoću interakcije s drugima te se potiču metode saradničkog učenja u fizičkom i digitalnom okruženju.

Potiče se na ovladavanje engleskim jezikom i izvan nastave i primjenu naučenog u stvarnim životnim situacijama, čime se u učenju i podučavanju otvaraju mogućnosti za autentičnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Standardi visokog kvaliteta

Facultas vam nudi usluge visokog kvaliteta, usaglašene sa standardima Zajedničkog evropskog okvira za jezike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo