KING ICT razvio novu uslugu za HT ERONET

05.04.2019 07:38:13
KING ICT razvio novu uslugu za HT ERONET

Na devetoj konferenciji MS Network održalanoj u Neumu predstavljena je nova usluga koju je HT ERONET razvio u saradnji s KING ICT-om.

Na devetoj konferenciji MS Network koja se održala u Neumu , predstavljena je nova usluga koju je HT ERONET razvio u saradnji s KING ICT-om. Riječ je o "Firewall as a Service“ usluzi koja korisnicima osigurava benefite Checkpoint Firewalla, uz izbjegavanje kapitalnih troškova te mogućnost samostalnog administriranja, ili prepuštanje administracije HT Eronetovim stručnjacima.

Jednom uslugom korisnik osigurava zaštitu od IPS prijetnji, funkcionalnosti URL filteringa i kontrole aplikacija, Anti-bot, Anti-spam i antivirusnu zaštitu, kao i zaštitu od Zero-Day malicioznih prijetnji. Usluga poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim politikama i funkcionalnostima za različite lokacije i vrste uređaja.

Ova jedinstvena usluga na BiH tržištu će omogućiti korisniku jednostavno podizanje sigurnosti na nivou kompanije, uz potpuno odsustvo visokih kapitalnih ulaganja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo