Doživi trenutke od kojih srce brže kuca uz Mastercard

Predstavljamo

Doživi trenutke od kojih srce brže kuca uz Mastercard

Doživi trenutke od kojih srce brže kuca uz pogodnosti plaćanja Mastercard® karticama

18.12.2019 10:20:09 / Izvor: Akta.ba

Doživi trenutke od kojih srce brže kuca uz pogodnosti plaćanja Mastercard® karticama

Najljepše i najzabavnije doba godine je već počelo. Iskoristite mogućnost da uživate u zimi i neprocjenjivim trenucima koristeći Mastercard kartice. Svaki dan je nova prilika da obogatite zimske dane uživajući sa porodicom, prijateljima i vama dragim osobama u izvrsnoj hrani, skijanju i dobrom raspoloženju. Bez obzira da li ste u gradu ili na planini, koristite Mastercard kartice i ostvarite mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas.

U Sarajevu možete posjetiti Winter Time i Kuću čokolade na platou Skenderija, gdje za plaćanje beskontaktnim Mastercard karticama od 18 sati možete birati između nekoliko ponuda spremljenih za sve uzraste i posjetitelje - topla čokolada, kolačiči, piće ili grickalice.

Ako krećete na put automobilom, na Petrol BH benzinskim stanicama plaćajte Mastercard beskontaktnim karticama i prilikom svake transakcije u iznosu od 50KM i više, ostvarite povrat od 5% vrijednosti računa na Zlatnu Petrol karticu.

Za ljubitelje planina, na Jahorini, plaćajte Mastercard karticama i ostvarite pogodnosti za kupovinu ski karata ili časova u ski školi.  Ponuda na Jahorini vrijedi do kraja skijaške sezone 2019/2020.

Uživajte u snježnim trenucima koji vas očekuju ove zime uz brzu, sigurnu i jednostavnu kupovinu sa Mastercard karticama. Za više detalja o ovim i ostalim ponudama, posjetite www.mastercard.ba

Doživi trenutke od kojih srce brže kuca. Započni nešto neprocjenjivo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo