Budimo odgovorni - zaštitimo sebe i druge!

05.08.2020 10:20:30
Budimo odgovorni - zaštitimo sebe i druge!

Koliko često mijenjate zaštitne maske? Jednokratne zaštitne maske imaju svoj naziv sa razlogom - potrebno ih je redovno mijenjati!

HIG Maska zaštitna za lice troslojna bijela 25/1

Koliko često mijenjate zaštitne maske? Jednokratne zaštitne maske imaju svoj naziv sa razlogom - potrebno ih je redovno mijenjati! Nemojte jednu masku koristiti više puta, obzirom da možete prouzrokovati kontraefekat.

Za sve svoje kupce R&S je pripremio praktično pakovanje od 25 komada maski u bijeloj boji po cijeni od samo 10 KM + PDV. (Cijena jedne maske iznosi 0,40 feninga).

HIG Maska za lice transparentna

Transparentna maska za lice je napravljena od kvalitetnih materijala otpornih na habanje. Namijenjena je višekratnoj upotrebi, uz adekvatno čišćenje i dezinfekciju. Težina jedne maske je 14 grama.

Naročito je pogodna za ugostiteljsko osoblje, osoblje u kozmetičkim salonima, tržnim centrima, restoranima brze hrane, poštama i svim osobama koje su zbog svog posla u stalnom dodiru sa ljudima.

HIG Maska za lice troslojna plava 5/1

Zaštitna maska u plavoj boji je ugodna za nošenje, a zahvaljujući visokoj elastičnosti gume smanjuje se pritisak na ušima.

Ovaj vid fizičke barijere između nosa i usta korisnika sa okolinom pruža određeni nivo zaštite prenosa virusa i drugih bakterija. 

Troslojna zaštitna maska dolazi u praktičnom pakovanju od 5 komada. Cijena jedne maske iznosi 0,65 KM + PDV.

Sredstva za dezinfekciju

Započnite svaki radni dan uz sredstva za brzu, efikasnu i jednostavnu dezinfekciju ruku, svih površina i predmeta koji dolaze u direktan kontakt s kožom. 🙂

  • Brza, efikasna i produžena dezinfekcija
  • Ne oštećuje materijale
  • Djeluje na viruse, bakterije i gljivice

U ponudi možete pronaći:

Sredstvo za dezinfekciju ruku, predmeta i površina univerzalno Dioxy Activ Supra ALL 100ml - 3,66 KM + PDV

  • Sredstvo za dezinfekciju ruku i kože 1l Dioxy Activ Supra - 8,10 KM + PDV
  • Sredstvo za dezinfekciju Dioxy Activ Supra gotov rastvor 1l - 10,10 KM + PDV
  • Sredstvo za dezinfekciju ruku i kože 5l Dioxy Activ Supra - 34,05 KM + PDV
  • Sredstvo za dezinfekciju Dioxy Activ Supra gotov rastvor 5l - 40,80 KM + PDV

Akcijska ponuda antibakterijskog sapuna

Pravilno pranje ruku predstavlja prvu liniju odbrane u borbi protiv virusa. Perite ruke često i temeljito antibakterijskim tečnim sapunom, uključujući razmake između prstiju i vrhove prstiju.

Idealno je da ih perete pola minute, a preporučuje se minimalno 20 sekundi. Pranjem ruku se eliminiše virus i osigurava veća zaštita od zaraze. Pripremili smo specijalnu akcijsku ponudu - kupite tečni antibakterijski sapun od 500 ml za samo 0,75 KM + PDV.

Antibakterijski gel za dezinfekciju ruku domaće proizvodnje

Manja pakovanja sredstava za dezinfekciju bismo trebali uvijek imati pri ruci ukoliko nismo u prilici pravilno oprati ruke. Jedno od najpopularnijih dezinfekcijskih sredstava iz naše ponude je svakako Daily Plus antibakterijski gel koji dolazi u praktičnom pakovanju od 100 ml i pogodan je za nošenje i korištenje u svim situacijama.

Potrebno Vam je još nešto što nije navedeno? Zaštitna odijela, viziri, kaljače, beskontaktni termometri ili nešto drugo? Kontaktirajte R&S, a oni će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš upit. 

Želite naručiti ili saznati više informacija? Kontaktirajte R&S na email: web@ris.ba ili na broj: 033 476 380.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo