General Logistic Sarajevo: Podrška IPA projektu

21.05.2014 09:08:49
General Logistic Sarajevo: Podrška IPA projektu

General Logistic je grupa dinamičnih i proaktivnih osoba pažljivo odabranih i dobro treniranih da razviju vještine i pruže profesionalne usluge, donoseći svojim klijentima specijalizirano znanje i efikasne procese vezane uz logistiku, špediciju i transport.

Europska komisija je finansirala projekat nabavke i ugradnje informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT) opreme i softvera za sudove i tužilaštva, kao i Visoko sudsko i tužilačko vijeće (VSTV) Bosne i Hercegovine.

Kompanija General Logistic d.o.o. Sarajevo je kao referencna firma u oblasti logistike izabrana da logistički izvede ovaj projekat.

Podsjećamo, General Logistic je grupa dinamičnih i proaktivnih osoba pažljivo odabranih i dobro treniranih da razviju vještine i pruže profesionalne usluge, donoseći svojim klijentima  specijalizirano znanje i efikasne procese vezane uz logistiku, špediciju i transport.

Svi uposlenici koji rade u GL-u imaju istu pozadinu - svi su specijalisti u svom području.

Kompanija General Logistic d.o.o. Sarajevo posluje prema općim uslovima špeditera u BiH.

"Mi vjerujemo da su naši klijenti najvažniji dio našeg poslovanja i radimo s klijentima kao partnerima vjerujući da je njihov uspjeh ustvari i naš uspjeh", ističu iz General Logistic-a.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo