S RELAX TOURS-om uživajte na +25°C u januaru!

20.12.2021 14:40:55

Pođite s Relax Tours-om u Dubai i ostvarite svoje ljetne snove, ugrijte se, sunčajte se i kupajte se u januaru na najljepšim pješčanim plažama.

Dosadila vam je zima? Dosadili su vam kaputi i čizme? Poželjeli ste obući nešto lepršavo i obuti sandalice? Nije nemoguće! Pođite s Relax Tours-om u Dubai i ostvarite svoje ljetne snove, ugrijte se, sunčajte se i kupajte se u januaru na najljepšim pješčanim plažama.

Ukoliko pak volite ljeto, a niste ljubitelj modernih svjetskih metropola nego vas više privlače autohtona i tradicionalna mjesta, onda vam preporučujemo Oman, jedan od rijetkih sultanata na svijetu. Iako konzervativna, država Oman je dovoljno tolerantna. Alkohol se ne konzumira i ne može se kupiti, osim u boljim hotelima i na aerodromima. Ono po čemu je Oman najpoznatiji je skoro pa potpuno odsustvo kriminala zbog čega je proglašen jednom od najsigurnijih država u svijetu, možda upravo radi strogih zakona. Ljudi su vrlo ljubazni i susretljivi, čak ni trgovci nisu nametljivi. Oman je nemoguće opisati, on se jednostavno trebna doživjeti.

Ukoliko nemate dovoljno vremena a željni ste putovanja turistička agencija Relax Tours vas vodi u Istanbul. Za nepuna dva sata leta bićete u očaravajućem spoju tradicije i modernizma, u najljepšem gradu na svijetu koji se nalazi na dva kontinenta i koji vas uvijek iznosa ponovo zove da mu se vratite. U Istanbulu vam jednostavno nikada ne može biti dosadno, jer nudi sadržaje i za one najprobirljivije.

A s prvim lastama u martu i vi poletite sa Relax Toursom u Iran i doživite čari ove zemlje koja je nepravdeno zapostavljena kao turistička destinacija. Arhitektura u Iranu će vas očarati, bilo da su iznad vas popločane kupole i stropovi džamija ili nestvarna unutrašnjost istorijskih kuća Kašana, bilo da je to obilazak drevnih kupališta ili fascinantnih mehanizama vjetrenjača… A osim tradicionalnih građevina Iran je posljednjih godina izgradio impresivne moderne zgrade.

Vaše je da izrazite želju, odaberete destinaciju, a mi smo tu da Vaše putovanje učinimo onakvim o kakvom ste samo maštali. To Vam garantuje naše iskustvo dugo 35 godina.

Detaljnije sve naše programe možete vidjeti na oficijelnoj web stranici turističke agencije "Relax Tours" www.relaxtours.com.

AF.

Direktnim letom na UMRU!

I sljedeće 2022. godine “Relax Tours” Vas vodi na Umru i to direktnim letom Sarajevo-Džeda. Naša 35 godina duga tradicija organizacije putovanja na Umru, sa profesionalnim vodičima Vam garantuje da ćete osim obavljanja vjerskog obreda imati priliku i da vidite sve znamenitosti svetih gradova Mekke i Medine. Smještaj za naše hodočasnike smo obezbijedili u poznatim internacionalnim lancima luksuznih hotela u neposrednoj blizini Haremi-Šerifa sa uključenim doručkom.

Kontaktirajte Relax Tours d.o.o. na brojeve telefona: 033263330 ili 033263331

Viber: 063771442

Email: relaxtours@relaxtours.com

Adresa: Zelenih Beretki 22, Sarajevo

Web: www.relaxtours.com

Sa Vama od 1988!

Vaš pravi kurs, Relax Tours!

PODIJELI:
TAGOVI: RELAX TOURS Dubai Oman UMRA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana