Hit ljeta sa turističkom agencijom Relax Tours – Hurghada nikad povoljnije!

26.05.2022 15:18:46

Ako niste bili u Hurghadi, sada je pravo vrijeme!

DIREKTNIM LETOM IZ SARAJEVA SVAKOG UTORKA I PETKA – 8, 11 i 12 DANA!

Ukoliko još uvijek niste odlučili gdje ćete ljetovati ove godine, bez mnogo razmišljanja, definitvno i najpovoljniji izbor ovog ljeta je Hurghada i odmor na prelijepim plažama Crvenog mora. A za one koji su željni avanture, ponovo predlažemo Egipat, jer samo tamo možete osjetiti pravi ugođaj vožnje kvadova kroz pustinju, vožnju preko pješčanih dina koja izgleda kao u filmovima samo što ste vi u glavnoj ulozi i što se pješčana prašina diže za vama lično. I nije samo to doživljaj, doživljaj je čak i sam dolazak do pustinje u specijaliziranim safari džipovima. Ali, to nije sve! Oni malo hrabriji mogu se okušati i u jahanju kamila, ali i u ronjenju sa pravom ronilačkom opremom u Crvenom moru, koje je jedno od najbogatijih mora kada je riječ o raznovrsnom i šarolikom podvodnom svijetu.

Treba li vam još razloga? Evo još jedan, svima bitan – CIJENA VEĆ OD 799 KM po osobi!

Turistička agencija Relax Tours, kao lider po broju putnika za Egipat, sa tradicijom starom preko 30 godina u organizaciji putovanja u ovu neprikosnovenu afričku zemlju, a u saradnji sa najpopularnijim i najkvalitetnijim hotelima u Hurghadi veoma je ponosna na najveći izbor hotela prilagođenih našem tržištu.

Osim što ćete priuštiti sebi nezaboravno ljetovanje, nezaboravan provod, imat ćete priliku i obići sve znamenitosti Egipta sa stručnim vodičima, uključujući plovidbu brodom do čuvene Orange bay plaže, odlazak džipovima u pustinju, obilazak beduinskog sela, jahanje kamila, vožnja kvadova, show sa delfinima, ronjenje u Crvenom moru, obilazak Rajskog ostrva, Luxora, Hurghade, Caira i naravno neizostavnih egipatskih piramida.

Izdvajamo LAST MINUTE PONUDU za polaske 31.05., 03.06., 07.06. I 10.06., po cijeni već od 799 KM po osobi! Dvoje djece do 12,99 godina ima GRATIS smještaj sa dvoje odraslih u sobi!

Ljetujte sigurno bez kišnih dana na savršenih 30*C!

Svako ima svoju tradiciju, a Egipat je dio naše preko 30 godina!

Više informacija I rezervacije na broj telefona:

033 263 330

Viber / WhatsApp 063 771 442

relaxtours@relaxtours.com

Zelenih Beretki 22

www.relaxtours.com

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana