Samo za odvažne kraljice! Reina posebna ponuda!

03.01.2022 11:55:02
Reina specijalna ponuda

Samo za odvažne kraljice! REINA paket koji je dorastao svakom vašem posebnom trenutku.

Mnogim REINAMA 2021 je bila godina u kojoj su dale najbolje od sebe, na svim frontovima, te iz pouzdanih izvora znamo da ćete u predstojećim praznicima ponovo  pokazati svoje umijeće, kreativnost, brižnost i otkriti zašto sa ponosom nosite svoju krunu na glavi!

Ali opet ovo je malo razloga da vam opišemo zašto treba da blistate u svom predivnom sjaju i iskonskoj ljepoti koju svaka REINA nosi u sebi.

"Zato posjetite naš site i obradujte REINU u sebi onako kako dolikuje, svaka nova čašica otkriće vam nešto novo što smo mi zaboravili da kažemo.

Za kraj stare i početak nove godine blistajte uz najbolje ponude koje smo pripremili samo za vas!

Samo za odvažne kraljice! Spremili smo REINA paket koji je dorastao svakom vašem posebnom trenutku. Najposebniji su oni za koje mi odlučimo da budu takvi. Trenuci mira i uživanja sa nama samima ili sa voljenim osobama." poruka je iz Prijedorčanke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana