Sa REINOM na kafi! Serijal u kojem Prijedorčanka predstavlja sve divne REINE!

24.01.2022 07:30:16
Prijedorčanka Na kafi sa Reinom

Novitet je serijal u kojem će Prijedorčanka predstaviti naše divne REINE i sve ono zbog čega su one baš te kraljice, bez kojih naše društvo ne bi bilo isto.

Nova godina, novi planovi, novi mi...

Sa velikim zadovoljstvom Prijedorčanka najavljuje jedan poseban novitet koji ćete moći ispratiti na njihovom sajtu i profilu. Novitet je zapravo serijal u kojem će Prijedorčanka predstaviti naše divne REINE i sve ono zbog čega su one baš te kraljice,  bez kojih naše društvo ne bi bilo isto.

Hrabre. Nježne. Ponosne. Krhke. Posebne. Svoje. Neustrašive. Mnogo je riječi kojima se mogu opisati karakteri svake REINE, koje su posebne upravo zbog svojih osobina i onog što čine za svoje najbliže, za društvo i na kraju zbog onog što čine za sebe, lično.

Vjerujemo da svako od vas u svom okruženju poznaje neku REINU, kojoj se divi i kojoj u svakom trenutku može reći "Ti si ta – posebna, jedinstvena, inspirativna..."  "Mi ćemo biti iskreni i reći da poznajemo mnoge takve i zato smo odlučili da pokrenemo jedinstven serijal namijenjen upravo našim divnim REINAMA." poručuju iz Prijedorčanke.

"Kako bismo ih bolje upoznali, serijal smo pokrenuli upravo onako kako nastaju mnoge inspirativne, zanimljive i poučne priče, a to je uz kafu iz jedne od najbolji kafeterija u Banjoj Luci i čašicu likera REINA.

Posebnu zahvalnost dugujemo divnim prijateljima iz Kafeterije 5, koji su nam za ova druženje sa REINAMA ekskluzivno ustupili njihov divni prostor na novoj lokaciji, koji ćete svi imati priliku veoma brzo upoznati i uživati u jednoj novoj energiji nošenoj aromom najbolje kafe u gradu i posebnim mirisima iz kuhinje koje Banja Luka još nije imala priliku upoznati."

Kafeteriju 5 možete bolje upoznati putem njihovog web site-a ili diveći se atmosferi i njihovim divnim fotografijama putem društvenih mreža.

A, ko su divne REINE, o čemu su sa njima razgovarali, kakve su tajne otkrile i šta vama imaju poručiti, otkrićete u narednom periodu.

Pratite nas, jer idemo zajedno na KAFU SA REINAMA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana