Gazdina rakija je za vas pripremila specijalnu proljećnu ponudu

15.03.2022 08:02:03
Gazdina rakija specijalna proljećna ponuda

​Specijalna proljećna ponuda Gazdine rakije: Gazdina šljiva i Gazdina travarica!

Specijalna proljećna ponuda Gazdine rakije: Gazdina šljiva i Gazdina travarica!

Nama su javili da je u prirodi počelo sve da cvjeta, u potrazi za cvijećem otkrili smo da je webshop Gazdine rakije isto procvjetao, kako zbog proljeća, tako i zbog sjajnih ponuda koje vam donose ovim putem.

Svi ljubitelji ove alkoholne kapljice mogu uživati u svemu novom što su za njih pripremili!

Samo vas jedan klik dijeli do ponude zahvaljujući kojoj ćete otkriti istinu zašto se ljudi tako lako zaljube s dolaskom proljeća!

Gazdina šljiva   

Svjež i prijatan miris, bogat i aromatičan okus su rezultat pažljivo biranih najkvalitetnijih zrelih plodova šljive, kao i spoj domaće recepture i savremene proizvodnje. Naša misija je bila da jednu od prvih i najpoznatijih rakija predstavimo u modernom ruhu, zadržavajući kvalitet, a dodajući male tajne naših majstora destilerije, kako bi se otišlo korak naprijed i dobio kvalitet po kojem ćete pri prvom gutljaju prepoznati da je u pitanju Gazdina šljivovica.

Gazdina travarica

Jedinstvena kombinacija aromatičnog bilja i najkvalitetnijeg voćnog destilata dala je za rezultat rakiju kojom se ponosimo i za koju garantujemo svojim imenom, a to je Gazdina Travarica. Širok spektar pažljivo biranog bilja sa svojim svojstvima, mirisom i vrhunskim kvalitetom, u umjerenoj konzumaciji umiruju i ljekovito djeluje na organizam.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana