Proslavite Novu godinu uz nezaboravan doživljaj koje nudi City Hotel u Mostaru

14.12.2022 08:47:48

City Hotel pruža udoban, moderan i luksuzan smještaj za predstojeće praznike

City Hotel vaš je idealan domaćin u gradu Mostaru koji svojim ambijentom i lokacijom predstavlja savršen izbor za smještaj gostiju. Kombinacijom raznih sadržaja City Hotel pruža svojim gostima besprijekoran spoj ljepote, užitka, stila i kulturne baštine.

Za svaki plan proslave Nove godine u Mostaru, boravak u City Hotelu pružit će vam nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim hotelima. Budite i vi dio raznih poslastica i usluga ovog prelijepog dostojanstvenog smještaja.

City Hotel posjetiteljima istovremeno nudi vrhunski komfor u ambijentu urbane profinjenosti, ali i mogućnost da jednostavno iskorače u avanture u središte grada ili na neku od bližih destinacija. Za ugodan boravak zaslužne su uređene sobe i apartmani koje krase jednostavne linije i funkcionalnost uz moderne sadržaje. Sastavni dio pogodnosti koje možete pronaći u sklopu hotela jesu i sljedeće lokacije:

  • Restoran Del Rio
  • Caffe bar Ice

Obezbjedite svoje mjesto u City Hotelu i uživajte u svim pogodnostima koje nudi grad Mostar. Priuštite sebi ugodnost koju zaslužujete te rezervišite svoj boravak u najboljem hotelu grada Mostara.

Za sve informacije pozovite +387 36 349 090

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana