Kraljevski doživljaj u Mostaru (Foto)

08.09.2020 08:45:18

Prepoznatljiv kao gastronomska oaza grada Mostara i cijele Hercegovine Del Rio je postao sinonim za sofisticiran i elegantno uređen restoran u kojem je gost uvijek kralj.

City Hotel nudi svojim gostima luksuzni smještaj i besprijekoran standard usluge. Vaš idealan domaćin u poslovnom putu, obiteljskom odmoru ili pak sportsko rekreacijskom odmoru oduševit će vas izborom soba, apartmana i vrhunskom gastronomskom ponudom

Tik uz obale prekrasne modrozelene rijeke Neretve smjestio se restoran Del Rio. Prepoznatljiv kao gastronomska oaza grada Mostara i cijele Hercegovine Del Rio je postao sinonim za  sofisticiran i elegantno uređen restoran u kojem je gost uvijek kralj.

Izgled Del Ria je osmišljen u arhitektonskom studiju Argentaria iz Sarajeva, pod budnim okom priznatog arhitekata Dušana Jovanovića, a poseban naglasak stavljen je na odabir detalja, kako bi se za goste osigurao samo prvoklasni doživljaj.

Otvoren 2010. godine, uz prekrasan ambijent i pogled, Del Rio svojim gostima nudi spoj mediteranske i kontinentalne kuhinje. Ljubazno i pažljivo birano osoblje ponudit će vam izbor kvalitetnih jela od ribe i plodova mora, specijalitete talijanske kuhinje, ali i vrlo ukusna jela s roštilja.

Gastronomsku bajku zaokružit će posebno birana vrhunska vina, koja nijednog gosta ne ostavljaju ravnodušnim.

Uživajte i uz glazbu mladih lokalnih glazbenika, koji goste zabavljaju svakog petka.

Uz restoran gostima je na raspolaganju i prekrasno uređena konoba, idealna za private zabave koja može primiti do 70 gostiju.

Na samo 5 minuta udaljen od prekrasnog Starog grada, restoran Del Rio ima sve – divnu atmosferu, prekrasan pogled i vrhunske delicije.

Posjetite obavezno restoran Del Rio!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana