Relaksacija

Ice Bar, mjesto odlične atmosfere i užitka (Foto)

24.01.2023 09:11:52

City hotel u Mostaru u sklopu svojih usluga nudi odličnu opuštajuću atmosferu

U sklopu ponuda City hotela nalazi se i nekoliko atraktivnih lokacija. Pored smještaja, obezbjeđena su i druga pogodna mjesta, a sve za pozitivan i nezaboravan doživljaj. Omiljeno mjesto okupljanja društva jeste Ice Bar, mjesto vrhunske zabave! Boravak u hotelu omogućuje odličnu priliku da se relaksirate, odbacite stres i dozvolite sebi prostor za opuštajuću atmosferu.

Elitni bar nalazi se u Vukovarskoj ulici u sklopu studentskog centra Student City i City hotela, što ga čini centrom zabave i dobrog provoda koji se ne propušta. Ako želite da doživite vrhunsku atmosferu uz fantastične koktele i najluđi ritam, u klubu Ice Bar uvijek ima mjesta.

Uz ljubazno i profesionalno osoblje, moderno uređen prostor i lounge bar, Ice Bar je postavio trendove glavne zabave u gradu. Bez obzira birate li večernji provod ili opuštajuće dnevno druženje uz kahvu, ugodni ambijent Ice Bara savršen je za sve vrste druženja! Udoban smještaj u separe ili fotelje ponudi će vam nezaboravnu atmosferu.

Dobro došli!

 

PODIJELI:
TAGOVI: Ice Bar atmosfera zabava pića

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana