Raznovrsne ugodnosti

Editus City Group nudi široku ponudu ugodnih usluga (Foto)

22.02.2023 09:04:34

Za bilo kakvo putovanje i odmor u Hercegovini, odaberite pogodnosti koje vam nudi City Group

City grupacija svoje usluge usmjerila je u potpunom ugođaju, odmoru i užitku svojih mušterija. Sastani dio čini pet članica koje na svoj način pružaju luksuzni ugođaj svakom pojedincu.

Tu se ubrajaju:

1. Ljetnikovac Radobolja
2. Restoran Del Rio
3. City hotel
4. Caffer bar Ice
5. Apartmani City beach

Sve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji je otvoren 2005. godine kao idealno mjesto za svečane prijeme i proslave. Ponuda je proširena restoranom Del Rio koji je svoja vrata otvorio 2010. godine i postao sinonim za vrhunsku uslugu.

City grupacija svoju ponudu obogatila je već 2012. godine, kad su svečano otvoreni City hotel i Ice bar pružajući svakom gostu savršeno iskustvo boravka. Ova luksuzna odredišta smještena su u gradu Mostaru koji odiše kulturnom baštinom Starog grada.
Ponuda City grupacije zaokružena je otvaranjem luksuznih apartmana City beach u Makarskoj 2014. godine, koji su idealan odabir za sve koji traže vrhunski smještaj s prekrasnim pogledom na more.

Članovi Editus City grupacije nude jedinstveni i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu soba i apartmana, restorana s vrhunskim osobljem uz velik izbor hrane i pića, te zabavu u caffe baru Ice s prijatnom atmosferom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana